Mjölkchokladpannacotta med daimcrunch

Du behöver (4 portioner):
6 dl vispgrädde
½ dl socker
1½ st gelatinblad
250 gram mjölkchoklad

Hallon
1 paket daim
Kakao

 
 
 
 
Gör såhär:
 
1. Börja med att hacka mjölkchokladen i mindre bitar och lägg i en bunke. Lägg sedan i 1½ st gelatinblad i kallt vatten i en skål.
 
 
 
 
2. Koka upp 5 dl grädde tillsammans med ½ dl strösocker. Akta så det inte bränns!
 
 
3. Häll sedan i gräddblandningen i bunken med chokladen och vispa tills chokladen smält. Se till så att all choklad är smält så det inte är några klumpar. Smeten ska vara helt slät. Lägg sedan i gelatinbladen och rör om tills dessa löst upp sig.
 
 
 
 
 
4. Häll i pannacottan i portionsskålar och ställ in i kylen i minst tre timmar. Helst ännu längre.
 
 
 
 
 
7. När det är dags att servera pannacottan så vispa upp den deciliter grädden som blev över i början och lägg på en klick överst på pannacottan. Sila över lite kakao över grädden. Hacka daimen i mindre bitar och lägg över pannacottan och grädden. Avsluta med att lägga på några hallon.
 
 
 
 
 
? NICOLE

Åh så gott!! Speciellt då nu när jag har sockerfri månad, och jag har fått ett SÅDANT sug efter daim!! Åh

? Anonym

åh gud vad gott :D




? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR